1a divisió

El Madrid pren el lideratge quan menys s’ho esperava

1a divisió. Vinicius va obrir el marcador contra l’Osasuna i Rodrygo va fer el segon pocs segons després de saltar a la gespa, tot signant un debut perfecte

R. MADRID 2 OSASUNA 0

REAL MADRID:Areola, Odriozola, Militão, Sergio Ramos, Nacho, Casemiro, Valverde (James, 82’), Kroos, Lucas Vázquez, Vinicius (Rodrygo, 71’) i Jovic.OSASUNA:Rubén, Lillo, Raúl Navas, Roncaglia, Estupiñán, Moncayola, Fran Mérida, Rober Ibáñez (Roberto Torres, 71’), Rubén García, Brandon (Chimy Ávila, 66’) i Cardona (Juan Villar, 66’).GOLS:1-0 (36’) Vinicius Júnior. 2-0 (72’) Rodrygo.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (valencià). T.G: Militão i Nacho del Real Madrid. Lillo i Ávila, de l’Osasuna.PÚBLIC:62.000 espectadors al Santiago Bernabéu.

Després de la desfeta de París, en la Champions, el Real Madrid ha girat la truita en només una setmana. Si diumenge passat l’equip de Zinedine Zidane guanyava inesperadament al Sánchez Pizjuán, ahir va superar l’Osasuna (2-0) al Santiago Bernabéu, tot trencant una llarga ratxa d’imbatibilitat dels navarresos i sumant tres punts que, aprofitant l’empat de l’Athletic Club a Butarque, el situa en la primera posició de la lliga. Quan ningú s’ho esperava, de sobte el Real Madrid és el líder del campionat espanyol.

Amb una alineació plena de no habituals, els blancs es van imposar fent un partit seriós, molt pràctic, en el qual van concedir molt poques oportunitats al seu rival –Areola es va veure molt poc– al mateix temps que generaven les suficients per merèixer el triomf. Vinicius Júnior va marcar el primer gol del partit a falta de deu minuts per acabar la primera part, amb un gran xut. El segon el va fer un altre brasiler, Rodrygo Goes, un minut després de debutar amb la samarreta blanca substituint precisament Vinicius, en una acció de velocitat i precisió.

L’Osasuna va donar la cara i va competir sempre, i va demostrar per què ha estat tants mesos sense perdre. El Madrid, però, es va sentir còmode durant els noranta minuts. La crisi que sacsejava el Santiago Bernabéu fa només set dies ja és història. Ningú serà capaç de qüestionar ara la continuïtat de Zidane. I dissabte, el derbi al Wanda Metropolitano.