Internacional

Dos gols d’Ángel donen el lideratge de grup al Getafe

Europa League. El Sevilla guanya per la mínima l’APOEL al Sánchez Pizjuán, amb un altre gol de Chicharito Hernández, i també és líder de grup

El Getafe va aconseguir el lideratge del grup C gràcies a una victòria brillant a Krasnodar. Dos gols d’Ángel, en el minut 36 i el 61, van decidir el partit. Els russos van retallar la diferència quan faltaven 20 minuts per al final però, tot i que el Getafe va jugar amb un home menys des del 81’ per l’expulsió de Timor, no van ser capaços d’empatar. El Sevilla, per la seva banda, va signar un triomf discret contra el modest APOEL de Nicòsia gràcies a un solitari gol de Chicharito Hernández, el segon que marca en l’Europa League i el primer al Sánchez Pizjuán. Tres dies abans de la visita al Camp Nou, Lopetegui va reservar molts dels seus titulars. Els andalusos, en tot cas, són líders en solitari del grup A.

Excepte l’Arsenal, que va superar clarament l’Standard de Lieja (4-0) a Londres, amb dos gols de Martinelli, un de Willock i un altre de Ceballos; i el PSV Eindhoven, que també va golejar, en el seu cas a domicili, el Rosenborg (1-4), amb dos gols de Malen, un de Rosario i un altre de Meling; els favorits van decebre, en la jornada d’ahir. El Manchester United, que ja havia patit en la primera jornada per tombar l’Astana a Old Trafford per la mínima, no va passar de l’empat a zero com a visitant de l’AZ Alkmaar. La Roma, tot i que es va avançar amb un gol de Spinazzola, també va acabar empatant a un, al camp del Wolfsberg. El Porto es va veure superat (2-0) per un Feyenoord, per moments, desbocat. Toornstra i Karsdorp van marcar per a l’equip holandès.

Cal destacar també la golejada a domicili del Ludogorets (0-3) contra el Ferencváros. Els búlgars se situen com a líders indiscutibles del grup de l’Espanyol, amb set gols en dos partits.

COMPTE, ESPANYOL

El Ludogorets va tornar a golejar, aquesta vegada a casa del Ferencváros

NO FALLEN

L’Arsenal i el PSV van golejar, respectivament, l’Standard de Lieja i el Rosenborg

DECEBEDORS

El United i el Roma no van passar de l’empat i el Porto va caure contra el Feyenoord