1a divisió

Competir enmig del soroll

1a divisió. El Real Madrid, líder del campionat, rep el seu immediat perseguidor enmig dels debats generats després de l’empat contra el Bruges, amb Courtois en el centre de la diana

La competició li ha donat l’oportunitat d’aprendre la lliçó de forma reiterada, però de moment el Real Madrid no n’aprèn. Amb les derrotes, arriba el càrrec de consciència, i després de caure a París, l’equip comandat per Zinedine Zidane va aixecar les orelles, va elevar la seva capacitat de sacrifici i va resoldre amb solvència les seves visites al Sánchez Pizjuán (0-1) i al Wanda Metropolitano (0-0). Però quan sembla escarmentat, torna a incórrer en una baixada de tensió que li costa dos punts imperdonables contra el Bruges.

Aquesta és la vida a Chamartín, on aquest vespre el conjunt madrileny, líder de la lliga malgrat tot, rep el seu imminent perseguidor, el Granada, en un xoc que l’ha de reconciliar novament amb els hàbits saludables. “És primer contra segon, no cal dir gaire res més. Ens enfrontem a un rival que està fent una gran temporada i tenim molt d’interès a fer un gran partit”, va explicar Zinedine Zidane, obligat a passar revista del que va succeir dimarts en la Champions, i sobretot a analitzar el present de Thibaut Courtois, a qui va substituir en el descans contra el Bruges després de ser xiulat en el primer acte. “No sé si van ser injustos o no, els xiulets. Simplement és el que hi ha. La primera meitat de l’altre dia va ser culpa de tots, no hi podem donar més voltes”, va explicar el tècnic marsellès, que això sí, va acceptar que hi hagi rumor al voltant de la porteria del seu equip: “Aquí sempre hi ha debats, ja ho sabeu. Com tampoc hi ha ningú indiscutible. Ni Courtois ni ningú. Som 25, sempre dic el mateix, i compto amb tots”, va argumentar Zizou, deixant una porta oberta a la possibilitat que Alphonse Aréola es quedi a la porteria i sense desmentir que Gareth Bale va arribar tard al Bernabéu per disputar el partit contra el Bruges. “Són coses que queden a dins, informacions que no hauríeu de tenir.”

El Granada, amb dubtes

El conjunt andalús ha viatjat fins a Madrid amb una convocatòria de 19 integrants i amb tres porters, pels problemes físics que arrossega el seu titular, Rui Silva. De la mateixa manera, el tècnic Diego Martínez tampoc sap si podrà disposar del seu ariet Roberto Soldado, amb un problema a l’adductor que, en cas de no remetre, el farà afegir-se a una llista de baixes en què també pesa des de fa setmanes l’absència de Fede Vico, substituït en els darrers partits pel nigerià Ramon Azeez, autor del gol que va inaugurar el marcador en una victòria contra el Barça que és una gran referència per plantar-se aquesta tarda al Bernabéu. “Hem d’estar de matrícula d’honor, molt encertats i que ells no tinguin la seva millor tarda”, va indicar Martínez, arquitecte del millor inici de temporada en la història del Granada.

LA PRÈVIA

Aquí no hi ha ningú indiscutible, ni Courtois ni ningú. Som 25 i compto amb tothom
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Hem d’estar de matrícula d’honor, fer-ho tot bé i que el Madrid no tingui la seva millor tarda
Diego Martínez
ENTRENADOR DEL GRANADA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)