1a divisió

El Madrid manté el lideratge i un cabàs de dubtes

1a divisió. Els blancs s’imposen al Granada amb una sòlida primera meitat si bé mostra de nou llacunes en la represa, amb una errada d’Aréola inclosa

REAL MADRID 4 GRANADA 2

REAL MADRID:Aréola, Odriozola, Varane, Ramos, Carvajal, Casemiro, Valverde, Kroos (Modric, 34’), Bale ( Rodríguez, 83’), Hazard (Isco, 69’) i Benzema.GRANADA: Rui Silva, Víctor Díaz, Duarte, Germán, Neva, Montoro (Gonalons, 6’), Azeez (Vadillo, 51), Herrera, Machis, Puertas i Soldado (Carlos Fernández, 64’).GOLS:1-0 (2)’ Benzema. 2-0 (45’) Eden Hazard. 3-0 (61’) Modric. 3-1 (69’) Machís (p.). 3-2 (77’) Domingos Duarte. 4-2 (92’) James Rodríguez.ÀRBITRE:«Jaime Latre (aragonès). Grogues a Aréola, Carvajal, Casemiro, James, Germán Sánchez, Domingos Duarte, Antonio Puertas, Yangel Herrer a i Soldado.

El Real Madrid estarà durant l’aturada de seleccions al capdavant de la lliga, passi el que passi en la jornada d’avui. Al mateix temps, però, ho farà instal·lat en els dubtes que desprèn un equip incapaç de mostrar homogeneïtat en el joc, feble defensivament i amb la porteria impregnada de nervis. Ahir al Bernabéu, contra un Granada que arribava com a flamant segon classificat del torneig, al Madrid no li va valer ni tan sols una primera meitat força potable per tenir una tarda tranquil·la. Tot i un gol matiner de Karim Benzema, aprofitant una centrada de Bale amb l’exterior del peu, malgrat la rèplica d’Eden Hazard superant Rui Silva per sobre al límit del descans i un golàs de Luka Modric quan faltava mitja hora per al final, el Madrid no va saber mantenir el to, es va relaxar i va acabar descomptant minuts amb agonia, víctima d’una errada d’Alphonse Aréola, que va cometre un penal transformat per Darwin Machís i d’una posterior diana de Domingos Duarte en la sortida d’un córner que va submergir el Santiago Bernabéu en el rum-rum dels últims dies, amb l’equip de Zinédine Zidane reculant, incapaç de refredar el partit amb la pilota i tampoc de defensar amb garanties, només contenint el Granada amb la llengua a fora i tan sols alliberat en l’últim instant, quan James Rodríguez, reblant amb la dreta una gran acció individual d’Odriozola, va permetre al Real Madrid respirar profundament i aferrar-se a la seva condició de líder.

ELS VESTIDORS

Hi ha hagut un tram en què hem patit, però la victòria és merescuda. Hem controlat el partit
Zinédine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Érem a la lona i hem acabat tancant el Madrid. Ho hem donat tot però no ha estat prou
Diego Martínez
ENTRENADOR DEL GRANADA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)