Internacional

Espanya, molt a prop

Classificació per a l’Eurocopa 2020. Si derrota Noruega, a Oslo, la selecció que entrena el català Robert Moreno aconseguirà el bitllet per a l’Eurocopa de manera matemàtica

La selecció espanyola pot aconseguir aquest vespre, a partir de les 20.45 h, un lloc a l’Eurocopa 2020 si venç en la seva visita a Noruega i allarga la seva immaculada fase de classificació. Líder, amb set punts d’avantatge i amb un ple de victòries en les sis jornades disputades fins ara, amb 17 gols a favor i tres en contra, Espanya afronta, amb els deures quasi fets, les dues sortides més dures de la lligueta. En tres dies l’esperen Noruega i Suècia. Avui, a Oslo, l’equip que entrena Robert Moreno s’enfrontarà a un rival en què destaca l’aportació del jove davanter de la Real Sociedad Martin Ødegaard. El tècnic català continua premiant els estats de forma i, per això, en aquesta convocatòria hi ha cares noves, com ara les de Sergio Reguilón, Pau Torres o Gerard Moreno. No hi falten tampoc veterans que passen un bon moment, com ara Santi Cazorla i Raúl Albiol, ni habituals, com per exemple Sergio Busquets i Sergio Ramos. L’andalús, precisament, es convertirà avui en el jugador amb més internacionalitats amb la roja, superant Casillas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)