1a divisió

Una illa enmig del soroll

1a divisió. El Madrid visita Mallorca en plena voràgine sobre la suspensió del clàssic, el partit vital de dimarts a Istanbul i una trobada de Zidane amb Pogba

La suspensió del clàssic, una trobada aparentment casual entre Paul Pogba i Zinedine Zidane a Dubai i la visita imminent a Istanbul, capital per redreçar el rumb europeu després d’un inici desconcertant. Com sempre, l’actualitat mediàtica agita la calma d’un Real Madrid acostumat a viure entre un soroll que li impedeix mirar amb nitidesa l’objectiu més proper: la visita aquest vespre a Mallorca. “Però és el partit més important que tenim ara mateix al davant, contra un rival que no mereix la posició que té en la classificació”, va exposar el tècnic marsellès enmig d’un allau de preguntes en què sobretot interessava la seva conversa amb Pogba, etern candidat a integrar-se a la seva plantilla. “Va ser pura casualitat, ens coneixem de fa anys, ens vam creuar i vam xerrar. El contingut de la conversa és privat”, va comentar el tècnic del Madrid, sense voler alimentar rumors de futur i reivindicant un present que, després de dues setmanes d’aturada per les seleccions, manté una tònica de lesionats similar a la de l’inici de temporada, amb Gareth Bale i Luka Modric retornats amb problemes físics (ahir no van exercitar-se), amb Lucas Vázquez i Nacho fora del xoc d’aquest vespre i amb l’única bona notícia que Toni Kroos sí que va poder formar part de l’entrenament d’ahir a Valdebebas. “És dur per a un entrenador perquè són molts els lesionats, però en aquest club sempre tindrem possibilitats i no tenim excusa per no fer-ho bé demà”, va exclamar Zidane, que ha parat el cop del mal inici de temporada encadenant cinc partits consecutius sense perdre: tres victòries i dos empats, un de dolç al Wanda Metropolitano i un d’amarg al Bernabéu contra el Bruges.

“A nosaltres, més que com estarà el Real Madrid, només ens pot preocupar donar la nostra millor versió. Si ho fem, tindrem possibilitats de guanyar. Tenim il·lusió i creiem de forma contundent que sempre tenim possibilitats de quedar-nos amb els punts”, va exclamar ahir el tècnic del Mallorca, Vicente Moreno, que s’enfrontarà per primera vegada al Real Madrid en partit oficial. En l’última visita a Mallorca, l’octubre del 2012, els blancs el van golejar (0-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)