Champions

Sense convèncer

Champions League. El Madrid apaga la crisi a Europa amb un triomf a Istanbul, però manté els dubtes per la incapacitat de tancar el partit

galatasaray 0 real madrid 1

GALATASARAY:Muslera; Lyuindama, Donk (Feghouli, 46’), Marcao; Mariano, Nzonzi, Seri (Emre Mor, 77’), Nagatomo; Belhanda (Omer Bayram, 67’); Florin i Babel.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde (James Rodríguez, 79’), Kroos; Rodrygo (Jovic, 82’), Hazard (Vinicius, 79’) i Benzema.GOLS:0-1 (18’) Kroos.ÀRBITRE:Daniele Orsato (italià).T.G.:Al local Seri, Nzonzi, Marcao, Mariano; als visitants Courtois i Kroos.

BRUGES 0 PSG 5

BRUGES:Mignolet, Sobol (Álvarez, 80’) Clinton Mata, Deli, Mechele, Rits, Vanaken, De Ketelaere (Okereke, 57’), Tau, Dennis (Openda, 76’) i Diatta.PARÍS SAINT-GERMAIN:Navas, Thiago Silva, Meunier, Marquinhos, Bernat, Kimpembe, Di María, Ander Herrera (Diallo, 72’), Verratti, Choupo-Moting (Mbappé, 52’) i Icardi (Paredes, 65’).GOLS:0-1 (7’) Icardi. 0-2 (61’) Mbappé. 0-3 (63’) Icardi. 0-4 (79’) Mbappé. 0-5 (83’) Mbappé.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany).T.G.:Als locals Rits i De Ketelaere; als visitants Meunier, Verratti i Choupo-Moting.COMENTARI:L’entrada de Mbappé en el segon temps va ser definitiva perquè el París aconseguís el triomf.

Amb la figura de Mourinho sobrevolant el Bernabéu, Zidane necessitava un triomf per convèncer els descreguts, entre ells la seva pròpia junta directiva, i per no quedar despenjat en la classificació. La victòria va arribar i, amb aquesta, la tranquil·litat en la lligueta, però la cadira del tècnic francès no està assegurada després d’una pobra actuació del seu equip. I no perquè el Madrid no ho mereixés: va crear ben bé una trentena d’ocasions i va fer una quinzena de xuts a porta, però la sensació de fragilitat i d’incapacitat per tancar un partit contra un rival molt dèbil no ajuda gens ni mica a la credibilitat del conjunt ni a la del tècnic.

El Galatasaray va amenaçar el triomf en els primers instants en què la defensa blanca va deixar que Andone amenacés Courtois, encertat en les dues ocasions del punta romanès. Tot i les oportunitats, el vent va bufar des de l’inici a favor del Madrid, que aviat es va trobar amb la diana de Kroos. El migcampista va rematar una jugada col·lectiva creada entre Benzema i Hazard, que va tenir també l’ajut de Seri per introduir la pilota a la porteria.

El gol va deixar a la lona al conjunt turc, que oferia moltes facilitats perquè el Madrid sentenciés el matx. Les pèrdues en zona perillosa van ser una constant; però, tot i una notable actuació de Benzema i Hazard, cap dels dos jugadors va veure porteria. Ja ben entrat el segon temps, el davanter belga va enviar una pilota al travesser.

Canvi de sentit

L’entrada de Feghouli al terreny de joc per als locals va coincidir amb els millors moments dels turcs, que, d’altra banda, es van trobar un Madrid ben parapetat en defensa. La recerca de l’esquena de Marcelo era una constant, però la falta de qualitat dels locals no va deixar que el domini es materialitzés en ocasions, més enllà d’un seguit de córners en els instants finals que van acabar en no res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)