Més futbol

“Ens alegra donar una oportunitat a Dani Olmo”

Futbol. El seleccionador estatal, Robert Moreno, destaca la tasca de l’atacant català tan en l’última Eurocopa sub’21 com amb el Dinamo de Zagreb i no tanca la porta a que Ansu Fati pugui disputar l’europeu del proper estiu

Dani Olmo continua progressant a passos accelerats. L’atacant de Terrassa, protagonista d’una extraordinària història camí de l’elit des del futbol croat, és la gran novetat en la llista de la selecció espanyola de cara als enfrontaments contra Malta i Romania, corresponents a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020. “És una alegria poder donar-li l’oportunitat perquè ja fa temps que ho està fent molt bé, va fer una gran Eurocopa sub-21 i també està rendint bé amb el Dinamo de Zagreb”, va destacar el seleccionador espanyol, Robert Moreno, sobre el futbolista format entre el Barça i el club croat.

Sempre obert a apostar per cares noves a l’equip estatal, Moreno tampoc va voler tancar la porta a Ansu Fati, que ha estat citat novament per la sub-21, però que està a les portes d’una trucada de l’absoluta. “És seleccionable i, perquè no, pot estar a l’Eurocopa”, va emfatitzar el tècnic, que també ha reconegut que no han valorat un possible retorn de Gerard Piqué a la selecció espanyola: “En el seu moment va dir que deixava la selecció i, per tant, no hem valorat un possible retorn.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)