1a divisió

Noves jerarquies a Madrid

1a divisió. El Real Madrid visita avui Ipurua sense Bale ni James, malgrat que no estan lesionats, i en ple moment d’eufòria per la irrupció de Rodrygo

El Real Madrid es mou. Per força, Zinedine Zidane es veu obligat a modificar jerarquies a les entranyes del seu vestidor i mentre Rodrygo Goes aixeca el braç amb força, reclamant cada dia més responsabilitats, es continuen difuminant les siluetes de Gareth Bale i James Rodríguez, que no viatjaran fins a Ipurua per enfrontar-se aquesta tarda a l’Eibar. “No estan lesionats, però no estan disponibles”, va manifestar ahir el tècnic marsellès en un enigmàtic missatge i sense aclarir si estaran disponible per incorporar-se a les seves seleccions la setmana vinent. “No podem dir que sigui una decisió tècnica, perquè encara no s’entrenen amb el grup. Veurem si d’aquí a cinc o sis dies poden estar amb la seva selecció”, va insistir Zizou, alleugerit després de sumar quatre victòries consecutives i sense encaixar cap gol, però conscient que visitar Ipurua sempre és una incomoditat extra: “A la lliga tots els partits són complicats, però potser Eibar ho és una mica més perquè el camp és una mica més petit.”

Lesionat durant la primera part del partit contra el Galatasaray i malgrat que el Real Madrid no ha anunciat l’abast de la lesió, qui tampoc podrà viatjar fins al País Basc és Marcelo, que previsiblement deixarà el seu lloc a un Ferland Mendy que va exhibir una bona versió durant l’estona que va jugar contra el conjunt turc en la Champions.

Mendilibar i el respecte

Amb una contundent victòria la temporada passada encara fresca en la memòria (3-0 i amb una gran actuació de Marc Cucurella), José Luis Mendilibar ha expressat el desig de mantenir la tònica habitual d’un Eibar desinhibit i sense pors. “Per puntuar contra un equip com el Real Madrid has de perdre-li el respecte i la por”, va proclamar el tècnic basc a les portes d’un partit sempre especial.

LA PRÈVIA

Per puntuar contra el Real Madrid has de perdre-li la por i el respecte. Serem l’equip de sempre
José Luis Mendilibar
ENTRENADOR DE L’EIBAR
Tots els partits de la lliga són difícils, però potser Ipurua una mica més perquè és un estadi petit
Zinedine Zidane
ENTRENADOR del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)