1a divisió

Amb un penal n’hi ha prou

2a divisió A. El Girona celebra el segon triomf seguit amb Pep Lluís Martí. Amb un home més tota la segona part, els blanc-i-vermells acaben patint per fer valer el gol de Stuani (63’)

girona 1 tenerife 0

GIRONA:Juan Carlos, Maffeo, Alcalá, Ramalho, Mojica (Samu Saiz, 46’), Granell, Gumbau (Diamanka, 66’), Borja García (Jonatan Soriano, 74’), Jairo, Gallar i Stuani.TENERIFE:Ortolà, Shaq Moore, Carlos Ruiz (Alberto, 46’), Sipcic, Álex Muñoz, Luis Milla, Aitor Sanz, Borja Lasso, Nahuel, Malbasic (Undabarrena, 46’) i Dani Gómez (Suso Santana, 75’).GOLS:1-0 (63’) Stuani, de penal.ÀRBITRE:Galech Apezteguía (col·legi navarrès).T.G.:Gumbau (35’), Jairo (85’), del Girona; Shaq Moore (18’), Dani Gómez (53’), Ortolà (56’), Milla (69’), Álex Muñoz (79’), del Tenerife.T.V.:directa al visitant Aitor Sanz (44’).PÚBLIC:7.013 espectadors a Montilivi.

Com en la seva estrena al camp de l’Extremadura, Pep Lluís Martí va celebrar el triomf en el seu primer partit a Montilivi, contra el Tenerife (1-0). El Girona va aprofitar l’expulsió d’Aitor Sanz (45’) i un penal comès sobre Samu Saiz que va transformat Stuani (63’), tot i que el partit se’ls va descontrolar i van acabar demanant l’hora.

Els gironins van tenir la primera ocasió clara, en un xut de Borja García a la base del pal (6’). El Tenerife, però, va tenir encara més a prop el 0-1, primer en una rematada de Dani Gómez que Ramalho ha tret (10’) i després en una centrada-xut enverinada de Milla que també va anar a parar al pal (16’).

El conjunt visitant va començar tenint més la pilota, i al Girona li tocava esperar. Una connexió entre Mojica i Stuani, que va rematar de cap (29’), i una centrada-xut de Jairo que va rebotar al pal (30’) van animar els blanc-i-vermells. I al límit del descans, el Tenerife es va quedar amb deu per l’expulsió d’Aitor Sanz, que va fer caure Stuani quan se n’anava cap a porteria.

Amb un home més, Pep Lluís Martí va fer entrar el mitjapunta Samu Saiz pel defensa Johan Mojica després del descans. La segona part va començar amb dues ocasions de Stuani. Els gironins volien anar per feina. I els visitants, accelerar el rellotge. Amb el rival cada cop més tancat, el Girona buscava la manera de perforar la porteria d’Ortolà. I el desllorigador va ser Samu Saiz, que va provocar un penal innocent de Sipcic. Stuani va marcar (63’).

Amb l’1-0 i superioritat numèrica, el Girona tenia l’oportunitat de resoldre el partit, però es va apagar. Una cessió molt arriscada de Diamanka al porter Juan Carlos (77’) i una rematada de Shaq Moore (78’) van posar l’ai al cor a l’afició. Poc després, Stuani va marcar, però en fora de joc (80’). El Tenerife va creure en la possibilitat de puntuar. En ple descontrol, Diamanka va estar a punt de tornar a sorprendre el seu porter, amb uncop de cap. I ja en l’afegit, Gallar i Stuani van tenir el 2-0 molt a prop. Amb patiment, però els gironins van celebrar el triomf.

Ens hauria agradat madurar més el partit, però no és fàciil. Tot és molt difícil a segona A
Pep Lluís Martí
ENTRENADOR DEL GIRONA
Ens ha passat de tot, i tot negatiu. Hem comès un penal innecessari que no es pot cometre