1a divisió

Remullada de gols i elogis

1a divisió. El Madrid atropella un Eibar inofensiu sota la pluja a Ipurua i confirma les bones sensacions ofertes en la golejada contra el Galatasaray

EIBAR 0 MADRID 4

EIBAR:Dimitrovic, De Blasis, Arbilla, Bigas, Cote, Escalante, Diop (Edu Expósito, 81’), Orellana, Inui, Sergi Enrich i Kike Garcia (Charles, 81’).MADRID:Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Fede Valverde, Modric, Lucas Vázquez (Brahim, 81’), Hazard i Benzema.GOLS:0-1 (16’) Benzema. 0-2 (19’) Sergio Ramos de penal. 0-3 (28’) Benzema de penal. 0-4 (61’) Fede Valverde.ÀRBITRE:Cordero Vega. T.G.: cap.PÚBLIC:7.045 espectadors a Ipurúa.

El Madrid no va fallar en la seva visita a Ipurua. L’Eibar no va presentar oposició sota la pluja i els blancs, gràcies a un Hazard inspirat i un Benzema liderant l’atac, van donar continuïtat a la golejada en la Champions League contra el Galatararay.

Després dels reiterats avisos de Zidane, que insistia que els inicis de partit sempre feien pujada per al seu equip, el Madrid va fer una posada en escena magnífica. De fet, va semblar que els blancs no tenien oposició. Com en els últims partits, Benzema va comandar l’ofensiva marcant gols, creant espais i repartint joc a dreta i esquerra. El francès va obrir la llauna en la jugada menys plàstica després dels minuts molt lluïts. Va recollir un refús després d’una rematada de Fede Valverde i va fer el 0-1. No va cessar la pressió del Madrid sobre un Eibar que no feia mèrits ni per passar la línia de mitjos.

Hazard, que ja havia mostrat brots verds en els darrers partits, va fer una exhibició de recursos en el perfil esquerre de l’atac i ell mateix va provocar el penal del 0-2. El belga va retallar sobre De Blasis i el defensa del conjunt basc va atropellar-lo dins l’àrea. No va fallar Sergio Ramos que, poc més tard, va cedir el xut de la segona pena màxima a Benzema. El francès tampoc va desaprofitar el regal de Cote, que va tornar a atropellar dins l’àrea Lucas Vázquez després d’una bona arribada per la banda dreta. Amb del 0-3 de Benzema, el partit es va acabar. El Madrid va passejar-se per Ipurua i els locals no van inquietar sota el contundent aiguat que va negar la gespa del camp.

Hazard va continuar regalant detalls, Fede Valverde es va estrenar com a golejador amb el Madrid en la lliga i Zidane va donar minuts de confiança a Vinícius. Visita prolífica del Madrid a Ipurua, on es va remullar amb gols i elogis després d’un bon partit.

EL PROTAGONISTA

Fa cinc partits que no encaixem cap gol i això ens fa feliços. A més, avui hem fet els millors 45 minuts des que vaig tornar
Estic content. Ho hem donat tot des de l’inici i fins al final. La primera part ha estat molt bona