Internacional

Luis Enrique torna a l’òrbita de la selecció espanyola

Eurocopa 2020. Robert Moreno no s’asseurà a la banqueta en l’europeu de l’estiu vinent i tot indica que el tècnic asturià recuperarà la seva posició

Luis Enrique Martínez podria tornar a asseure’s a la banqueta de la selecció en les pròximes setmanes. Després de renunciar al càrrec per estar al costat de la seva filla malalta, Xana, que va acabar morint el 30 d’agost passat, el tècnic asturià és el gran candidat per agafar el relleu de Robert Moreno, que, segons va avançar ahir la cadena COPE, no dirigirà l’equip estatal en l’Eurocopa itinerant que es disputarà arreu del continent l’estiu vinent. Segons avança l’emissora de ràdio, de fet el president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), Luis Rubiales, tindria ja presa la decisió i podria anunciar el retorn del tècnic asturià de manera imminent.

Moreno no parla

Culminada una fase de classificació força sòlida, en què sota la seva direcció Espanya ha guanyat tres partits i n’ha empatat dos, el tècnic català va decidir no parlar després de la victòria d’ahir contra Romania, obviant l’habitual roda de premsa i l’atenció al micròfon de Televisió Espanyola, encarregada de retransmetre el partit, en un moviment que alimenta el més que possible retorn de Luis Enrique a la banqueta, si bé Moreno tenia contracte en vigor fins després del torneig.

El president de la FEF, Luis Rubiales, que en les últimes hores ja no s’havia encarregat d’esvair rumors al voltant de la figura del seleccionador i que ja va viure una situació molt delicada amb l’acomiadament de Julen Lopetegui hores abans del mundial de Rússia i el nomenament d’urgència de Fernando Hierro, compareixerà avui a quarts d’una a la ciutat esportiva de Las Rozas per esvair dubtes sobre el futur de la banqueta d’una selecció que no tornarà a jugar fins al març, amb partits amistosos contra Alemanya i els Països Baixos.

SENSE REACCIÓ

Moreno no va fer declaracions i la FEF donarà explicacions avui a Las Rozas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)