Internacional

El nou repte de Mourinho

Internacional. L’entrenador portuguès es mostra molt feliç per encetar aquesta nova etapa en el Tottenham i reconeix que durant la seva carrera ha comès errors que no pensa repetir

José Mourinho va ser presentat oficialment com a tècnic del Tottenham i ja ha dirigit la seva primera sessió. El tècnic portuguès es va mostrar eufòric per iniciar la seva nova etapa perquè ha fet “una gran elecció ja que és un club enorme”. Mourinho arriba sense demanar nous fitxatges i només reclama temps per poder fer un equip guanyador. De fet, està entusiasmat amb la plantilla que té. “Són un regal els jugadors que hi ha aquí.”, va dir. Conegut pel seu caràcter i també per les seves polèmiques amb altres tècnics, jugadors o àrbitres, va assegurar que ha canviat. “Vaig cometre errors en la meva carrera. No repetiré les mateixes errades, en cometré de noves. Soc humil, prou per analitzar la meva carrera i els problemes. No hi ha ningú més a qui culpar. Estar un temps sense entrenar ha estat bo per a mi. Mai perds el teu ADN però ara soc més fort. Estic més relaxat i més motivat. Espero que els jugadors ho hagin sentit aquests dos dies.” Mourinho es va definir com un home de club i va dir que Pochettino té les portes obertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)