Champions

El Madrid queda amb un pam de nas

Grup A. Dos gols en dos minuts del PSG aigualeixen la reacció dels blancs, superiors al rival durant 80 minuts

Madrid 2 PSG 2

MADRID:Courtois, Sergio Ramos, Marcelo, Carvajal, Varane, Kroos, Casemiro, Isco (Rodrygo, 82’), Valverde (Modric, 76’), Hazard (Bale, 68’) i Benzema.PARÍS:Keylor Navas, Thiago Silva, Meunier, Marquinhos, Bernat, Kimpembe, Di María (Draxler, 75’), Verratti, Gueye (Neymar, 46’), Icardi (Sarabia, 75’) i Mbappé.GOLS:1-0 (17’) Benzema. 2-0 (79’) Benzema. 2-1 (81’) Mbappé. 2-2 (83’) Sarabia.ÀRBITRE:Soares.T.G.:Al local Marcelo.PÚBLIC:75.353 espectadors al Bernabéu.

La superioritat del Madrid davant el PSG no es va traduir en una victòria, necessària per a la seva moral, contra el París. El conjunt blanc, ja classificat per a la següent fase per la igualada entre el Galatasaray i el Bruges, es va deixar empatar en dues fuetades del conjunt francès, que va arribar viu al tram final gràcies a l’actuació del seu porter, l’exmadridista Keylor Navas.

El partit va començar amb molta activitat fruit de les transicions dels dos equips. Aviat, però, el Madrid va asserenar-lo guardant la pilota i marcant en una acció col·lectiva amb la participació de cinc futbolistes diferents. Benzema, atent al segon pal, en va ser l’artífex. El gol va fer créixer l’equip de Zidane, que va tenir diverses oportunitats aturades per Navas, sobretot en accions de Kroos, molt atrevit en els xuts des de mitjana distància. La jugada polèmica que hauria canviat l’esdevenir del partit va arribar a prop del descans, quan Courtois va ser expulsat en una falta dins de l’àrea assenyalada a fora. L’àrbitre, mitjançant el VAR, va anul·lar-ho tot i va assenyalar una falta prèvia al mig del camp a Marcelo.

En el segon temps, Navas es va tornar a erigir com el gran protagonista, malgrat que no va poder fer res en la diana de Benzema, que semblava sentenciar el partit. El París s’hi va resistir, primer aprofitant l’errada de Varane mitjançant Mbappé i, dos minuts després, en un xut de Sarabia que es va colar per l’escaire. Amb empat en el marcador i en l’última jugada del partit, Bale –xiulat, de nou– va estavellar al pal un lliure directe.