Champions

El València perdona i no tanca la classificació

Champions League. El Chelsea reacciona al gol de Carlos Soler vora el descans però els locals desaprofiten un penal que hauria obert el matx

VALÈNCIA 2 CHELSEA 2

VALÈNCIA:Cillessen, Jaume Costa (Gameiro, 67’), Garay, Gabriel Paulista, Gayà; Wass, Parejo, Carlos Soler (Kang In Lee, 78’); Ferran (Coquelin, 74’), Maxi Gómez i Rodrigo.CHELSEA:Kepa, James, Christensen, Zouma, Azpilicueta; Kovacic, Kanté, Jorginho (Enerson, 72’); Willian (Mount, 80’), Abraham (Batshuayi, 46’) i Pulisic.GOLS:1-0 (40’) Carlos Soler. 1-1 (42’) Kovacevic. 1-2 (50’) Pulisic. 2-2 (82’) Wass.ÀRBITRE:Zwayer.T.G.:als locals Wass, Paulista i Garay; als visitants Jorginho, Kanté, Kepa i Azpilicueta.PÚBLIC:43.486 espectadors a Mestalla.

lille 0 ajax 2

LILLE:Maignan, Reinildo, Çelik, Gabriel, Djaló, André (Renato, 77’), Ikoné, Soumaré, Yazici (Remy, 82’), Bamba (Luiz Araujo, 72’) i Osimhen.AJAX:Onana, Tagliafico, Mazraoui (Álvarez, 46’), Schuurs, Martínez, Dest, Labyad (Lang, 47’), Ziyech (de Jong, 85’) van de Beek, Tadic i Promes.GOLS:0-1 (2’) Ziyech. 0-2 (59’) Promes.ÀRBITRE:Brych (alemany).T.G.:als locals Reinildo i Osimhen i al visitant Mazraoui.

El València esperava obtenir un triomf que li hagués assegurat el bitllet per a la següent eliminatòria, però no va ser capaç de concretar contra el Chelsea, que va reaccionar bé al gol de Carlos Soler vora el descans.

El partit va ser brillant i el final desafortunat per a l’equip de Celades, que va desaprofitar moltes oportunitats durant el partit. L’equip es va avançar per mitjà de Carlos Soler, però dues fuetades, una abans del descans i l’altra després, van capgirar el marcador en favor dels anglesos. El València va pressionar i va gaudir d’un penal que Kepa va aturar a Parejo. Al final, va arribar l’empat i fins i tot una oportunitat clara de Rodrigo que, amb tot a favor, no va trobar la xarxa.