Internacional

Robert nega la deslleialtat

Futbol internacional. El tècnic afirma que va comunicar a Luis Enrique que estava disposat a fer un pas al costat quan decidís tornar, però que es va trobar amb una negativa que no entén

Robert Moreno, exseleccionador espanyol, va respondre amb un relat dels fets, segons la seva visió, a la roda de premsa de Luis Enrique Martínez de dies enrere. El tècnic català va afirmar que l’actual seleccionador espanyol li va dir, en la reunió que van tenir del 12 de setembre, que no comptava amb ell en el cas que volgués tornar a entrenar. Segons afirma Moreno, era la primera presa de contacte entre tots dos després d’una primera conversa en què Luis Enrique li havia manifestat la gratitud per la feina que estava fent ell i el seu equip tècnic. Moreno, en cap cas, es va referir a la seva intenció d’entrenar l’equip en l’Eurocopa: de fet, va manifestat que tot i tenir contracte fins després del torneig, mantenia la seva paraula de fer un pas al costat en el cas que el seu amic tornés. Per això el tècnic diu que no s’explica per què ha decidit prescindir d’ell.

“Li vaig demanar una reunió, volia donar-li la meva estima. Durant la reunió em va semblar correcte dir-li que, de la mateixa manera que havia dit en una roda de premsa que si ell decidia tornar jo faria un pas al costat, era convenient dir-li-ho en persona. La meva sorpresa va ser la resposta: ‘Em sembla perfecte, però no compto amb tu.’ Només sortir de la reunió, ho vaig comentar a la resta de l’staff; vam estar deu dies destrossats, preguntant-nos què havia fet malament”, va explicar.

Moreno no va acceptar preguntes en la seva compareixença perquè, segons va afirmar, no vol entrar en una espiral de retrets. Però tot i així, l’entrenador de l’Hospitalet va reconèixer que es va assabentar del retorn de Luis Enrique a través dels mitjans de comunicació. “I quan me’n vaig assabentar vaig tornar a demostrar la meva fidelitat, i vaig dir a Rubiales i Molina que si la meva presència no era agradable, acordaríem la meva sortida.”

Moreno es va defensar de les acusacions de deslleial repassant fil per randa els nou anys en què ha estat al costat del tècnic, en què, segons explica, el seu equip tècnic i ell el van esperar quan va decidir deixar d’entrenar abans d’agafar la selecció espanyola. El preparador va acabar la compareixença agraint a Luis Enrique les nou temporades al seu costat, desitjant-li sort pel futur i reivindicant-se com a primer entrenador: “A partir d’ara continuo amb la meva carrera.”

LES FRASES DE ROBERT MORENO

No vaig dir que sí a agafar Espanya fins que, a través de Joaquín Valdés [el psicòleg], Luis Enrique ho va aprovar
No se li escapa a ningú que si jo no hagués estat seleccionador, ara mateix hi hauria un altre entrenador amb l’equip
No sé encara per què Luis Enrique no vol que continuï amb ell. Em va etiquetar amb paraules lletges que crec que no em mereixo
Soc el primer que se n’alegra, que a Luis Enrique li vagin bé les coses. Tant de bo pugui repetir els èxits, aquest cop amb Espanya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)