1a divisió

MILINKO PANTIC

EXJUGADOR DE L’ATLÉTICO

“Griezmann sempre va suar la samarreta”

“Marxar d’un club és dolorós, però crec que se l’hauria de rebre bé, és un jugador que va entendre l’esperit de l’Atlético i que està entre els millors”

Arribat a Madrid l’any 1995 procedent del Panionios, Milinko Pantic (Loznica, Iugoslàvia, 1966) en va tenir prou amb tres temporades per guanyar-se per sempre el cor de l’afició de l’Atlético, que avui el contempla com un dels seus ídols. Amb dues temporades més en el seu currículum com a colchonero, Griezmann ha fet mèrits futbolístics per guanyar-se l’afecte de la gent, però la seva sortida per la porta del darrere i els xiulets que es van sentir en el seu darrer partit al Wanda Metropolitano fan del seu retorn una incògnita

Com rebrà el Wanda a Griezmann?
Si depèn de mi, se l’hauria de rebre bé. És un futbolista que en el temps que ha estat al club ho ha deixat tot i que per rendiment està entre els millors de la nostra història, ha entès el que volen els aficionats de l’Atlético en cada moment i a més del seu talent, ha posat l’actitud necessària.
Però per la manera com va sortir, sembla difícil que pugui arribar mai a l’estima que tenen vostè o Paulo Futre de part de l’afició...
Això no ho puc valorar jo, només el temps ho dirà. Marxar d’un club per voluntat pròpia quan l’afició et valora mai és fàcil, és dolorós a l’Atlético de Madrid i a qualsevol altre lloc. Però el que no podem oblidar és que Griezmann ha suat aquesta samarreta cada vegada que l’ha defensat i això és el que compta.
Va canviar molt el Griezmann que va arribar a l’Atlético de Madrid l’any 2014 del que el va deixar cinc anys després?
Amb el Cholo Simeone es va convertir en un futbolista molt més complet, en l’aspecte defensiu però també pel que fa a la comprensió del joc. Portava una molt bona base de la Real Sociedad i es veia que estava predestinat a ser un futbolista important, però a l’Atlético va acabar de formar-se com un jugador que sens dubte està entre els cinc millors del món.
Li sorprenen les dificultats que està tenint al Barça?
Pot passar, són dos equips molt diferents, amb estils que no s’assemblen gaire i amb la circumstància que Griezmann no està jugant a la seva posició. Crec que acabarà trobant el seu espai, però també tinc la sensació que li costarà bastant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)