Internacional

Emery, fora de l’Arsenal

Premier League. El club anglès ha anunciat l’acomiadament del basc després dels mals resultats. La derrota ahir contra l’Eintracht de Frankfurt, el detonant final

L’Arsenal ha fet oficial l’acomiadament d’Unai Emery com a entrenador del conjunt anglès. La derrota d’ahir davant l’Eintracht de Frankfurt (1-2) a l’Emirates Stadium ha estat definitiva. El tècnic basc va marxar de l’estadi escridassat pels seus aficionats. Aquest matí el club londinenc ha prescindit dels serveis dels basc.

Emery no marxa per aquest mal resultat sinó per una conseqüència de la dura trajectòria que portava. La realitat diu l’Arsenal suma set partits consecutius sense conèixer la victòria. Emery no ha aconseguit guanyar un partit des del 24 d’octubre. Des de 1992, amb George Graham a la banqueta gunner, el club no tenia una ratxa tan dolenta. No li va passar mai a Arsène Wenger durant les més de dues dècades entrenant a l’Arsenal. Vius encara a l’Europa League, on són líders de grup, la cosa canvia a la competició domèstica. La mala dinàmica sí ha tingut una gran afectació en la classificació a la Premier League. L’Arsenal està vuitè, a vuit punts de les posicions que donen accés a la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)