1a divisió

Factor Diego Carlos

1a divisió. Un gol del brasiler enlaira el Sevilla i enfonsa més un Leganés, que amb Aguirre ha sumat 1 punt de 9

SEVILLA 1 LEGANÉS 0

SEVILLA:Vaclík, Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón, Óliver Torres (Gudelj, 58’), Jordán, Banega, Franco Vázquez, De Jong (Sergi Gómez, 83’) i Nolito (Bryan Gil, 62’).LEGANÉS:Cuéllar, Rosales, Bustinza, Awaziem, Siovas (Kevin Rodrigues, 5’), Jonathan Silva, Óscar Rodríguez (Carrillo, 78’), Rubén Pérez, Recio (Eraso, 78’), Braithwaite i En-Nesyri.GOLS:1-0 (63’) Diego Carlos.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). T.G.: A Óliver Torres, Vázquez, Jonathan Silva i Rosales.PÚBLIC:33.648 espectadors.

Victòria per la mínima del Sevilla contra el cuer, en un partit en què el Leganés va merèixer almenys puntuar en la seva visita al Pizjuán. L’equip de Lopetegui, que tenia les baixes d’Ocampos per sanció i de Fernando per lesió, va imposar-se gràcies a un gol de Diego Carlos, que va arribar quan pitjor ho estava passant el conjunt andalús. En-Nesyri, de tisora, i Óscar Rodríguez, en un clar un contra un davant Vaclík, haurien pogut avançar els madrilenys, però va ser el central brasiler qui va decidir després d’aprofitar un refús del Pichu Cuéllar. Primer gol de Diego Carlos en la lliga i preocupació al Leganés amb la lesió de genoll del grec Siovas –avui més proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)