Internacional

El City recupera sensacions

Premier. Un doblet de Gabriel Jesus i gols de Rodri i Mahrez permeten a l’equip de Guardiola endur-se els punts de Turf Moor i rescatar el gust de la victòria

Ho necessitava després de deixar-se dos punts dissabte passat a Saint James’s Park i, de nou a domicili, aquesta vegada a Turf Moor, el Manchester City va aconseguir recuperar el gust de la victòria gràcies a un doblet de Gabriel Jesus. A vegades criticat per la seva falta de perícia davant de la porteria, aquesta vegada l’internacional brasiler va mostrar-se quirúrgic i va obrir el marcador amb una paràbola imparable per a l’espigat Nick Pope, que en la primera meitat va evitar una ferida més gran per al Burnley amb un parell d’intervencions de mèrit.

Entrant des del darrere i aprofitant una passada ben calibrada per Bernardo Silva, l’ariet paulista duplicaria l’avantatge en la represa, empenyent el partit ja a una inèrcia clara. El Burnley, que havia començat el partit intentant pressionar i ofegar la sortida de pilota del Manchester City, es va anar aculant cada vegada més i va entrar en el pla preferit de l’equip de Guardiola, que després de dos empats consecutius (Xakhtar Donetsk en la Champions i Newcastle en la Premier), va aconseguir una victòria plàcida rubricada en el tram final per Rodri Hernández amb un xut des de la frontal i per una acció individual de Riyad Mahrez. Només en l’ocàs del partit, l’irlandès Robbie Brady va poder maquillar el marcador.

Ara a vuit punts del Liverpool, que avui ha de jugar el seu derbi contra l’Everton, el conjunt skyblue rebrà dissabte vinent a l’Etihad el Manchester United.

Richarlison renova amb l’Everton

L’internacional brasiler Richarlison, fitxatge més car de la història de l’Everton (va costar 50 milions d’euros l’estiu del 2018), continuarà vinculat a la institució de Liverpool fins al 2024 després de renovar ahir el seu contracte. L’atacant format al Flamengo suma 20 gols en 55 aparicions amb els toffees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)