Més futbol

El Girona es queda a mitges

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal reaccionen després d’una primera part espessa però no poden completar la remuntada tot i tenir millors ocasions que el Nàstic en la segona

girona 1 nàstic 1

GIRONA:Joel, Callís, Arnau, Manel, Ignasi (Granero 70’), Unai (Jandro 55’), Ilyas, Nil, Castro (Turmo 55’), Pau Víctor i Suli (Valverde 89’).NÀSTIC:Guillem, Quirós, Caliz (Xime 81’), Víctor, Roger, Montalvo, Àlex (Querol 56’), Robledo (Martí 87’), Óscar, Álvarez i Zaka (Grau 58’).GOLS:0-1 (29’) Robledo; 1-1 (65’) Turmo.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.: als locals Castro i Valverde i al visitant Óscar.T.V.: cap.

El Girona es va haver de conformar amb un punt en un partit avorrit en la primera meitat i més esbojarrat en la segona, però els d’Àlex Marsal van trobar a faltar un xic d’eficàcia en els últims minuts per marcar el 2-1 i arrodonir la remuntada.

Van ser uns primers 45 minuts de perfil baix i pràcticament sense ocasions, amb la pilota en zona de ningú i massa lluny de les àrees. El Nàstic va aprofitar un córner que Romero va rematar de cap de manera impecable per situar el 0-1.

El Girona no va trobar resposta fins a la segona meitat, quan va tornar a la gespa amb aires renovats i convençut que la reacció passava per posar més intensitat. Pau Víctor va tenir l’1-1 a les seves botes, però se li va escapar un control que l’hauria deixat sol (50’). Tot i que el Nàstic també va perdonar el 0-2 (52’), els locals van portar la veu cantant i van inclinar el camp. Ilyas hauria pogut empatar (62’), però qui va fer l’1-1 va ser Turmo, aprofitant una pilota solta al segon pal (64’). En els últims minuts, a còpia d’empenta, el Girona va generar més, però ni Manel (73’) ni Valverde (86’) van aconseguir endreçar la pilota a la xarxa.