1a divisió

L’esforç de Chen Yansheng

Espanyol. El president, malgrat la delicada situació esportiva, llança un missatge d’optimisme i promet no “escatimar” recursos en el mercat

La junta general d’accionistes de l’Espanyol és el moment en què els seguidors blanc-i-blaus poden sentir, de manera directa, les opinions del seu president, Chen Yansheng. El mandatari evita fer rodes de premsa des de fa anys i l’última es va produir fa tres anys, quan va agafar les regnes del club. Home discret de mena, ahir al matí no podia amagar certa decepció per la situació esportiva del club. “Avui tinc sentiments oposats a l’hora de revisar l’exercici de la temporada passada. Estem molt contents per la classificació de l’Europa League però en aquests moments no estem en una bona situació”, va admetre el jerarca, que va llançar un missatge d’optimisme i va concretar que la seva directiva no es quedaria amb els braços plegats davant la crisi esportiva actual que afecta directament el primer equip, tant masculí com femení. “Estem ocupats a resoldre les situacions que tenim sobre la taula i no escatimarem esforços perquè tots puguem estar orgullosos dels nostres equips en finalitzar la temporada”, va insistir, i hi va afegir: “Estem dedicant el màxim esforç per aconseguir l’èxit esportiu, i amb l’ajuda i el suport de tots els periquitos, estem segurs que aviat sortirem d’aquesta situació que patim actualment.” Chen Yansheng va anar més enllà en la seva preocupació per la delicada situació esportiva. El jerarca va apel·lar a la unitat de tots els estaments per revertir la situació. Interpel·lant, de manera directa tots els aficionats. “Sento una gran responsabilitat. Cent dinou anys d’història no són pocs i entenc que necessitem progressar i per això us demano el suport per remuntar la situació esportiva. Necessitem el suport de tots els blanc-i-blaus, socis, aficionats i seguidors. Necessitem que tots ens ajudin a construir un Espanyol més fort i més ambiciós. Sempre confio que aquest club, per la seva història, arribarà on ha d’estar amb la unitat, el treball i l’esforç de tots.”

Situació econòmica

El president va destacar l’economia del club. “Tenim una posició molt millorada respecte al moment en què em vaig fer càrrec del club. En tres anys i mig els ingressos han passat dels 50 milions d’euros als 90. Els resultats esportius han millorat i el valor de la plantilla s’ha duplicat”, va advertir el dia en què es va aprovar una injecció de capital de 50 milions que rebaixarà el deute net del club per sota dels 50 milions. Quan el president va entrar era de més de 140 milions, el deute total de l’entitat. “Hem deixat de vendre per necessitat i ara venem per conveniència. Seguirem treballant per incrementar els ingressos del club i, a la vegada, invertir en les plantilles esportives”, va subratllar.

Aquest club, per la seva història, arribarà on ha d’estar amb la unitat, el treball i l’esforç de tots
Chen Yansheng
Estem ocupats a resoldre les situacions i no escatimarem esforços perquè tots puguem estar orgullosos
Tinc sentiments oposats. Estic content per la classificació de l’Europa League, però en aquests moments no estem en bona situació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)