Internacional

El Monterrey deixa Xavi fora de les semifinals

Mundial de clubs. L’Al Sadd, entrenat per l’exblaugrana, no va poder superar el conjunt mexicà malgrat el bon futbol desplegat

Xavi Hernández tenia un somni: enfrontar-se al Liverpool de Jürgen Kloop. L’exblaugrana s’ha quedat a les portes de les semifinals. El seu botxí va ser el Monterrey. Els mexicans, molt més experimentats, van fer valer la seva efectivitat i, tot i el bon joc desplegat per l’Al Sadd, es va arribar al descans amb un 2-0 favorable. L’Al Sadd no es va rendir i va retallar distàncies amb un gol de Bounedjah. El gol de Carlos Rodríguez ja va ser definitiu.

El primer partit de quarts de final es va resoldre amb un gol de Gomis en el tram final del partit. L’exjugador del Lió va decantar l’eliminatòria del costat de l’Al Hilal contra l’Esperance de Tunis. Els d’Aràbia Saudita jugaran les semifinals contra el Flamengo, recent campió de la copa Libertadores.

Al Hilal - Es Tunis 1-0
1-0 (73’) Gomis
Monterrey - Al Sadd 3-2
1-0 (23’) Vangioni; 2-0 (45’) Funes Mori; 2-1 (66’) Bounedjah; 3-1 (77’) Carlos Rodríguez; 3-2 (89’) Hassan.
Flamengo - Al Hilal 1a semi.
17/12/2019 (18.30 h)
Monterrey-Liverpool 2a semi.
18/12/2019 (18.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)