Internacional

Firmino decanta un xoc trepidant

Mundial de clubs. Un gol del punta brasiler en la pròrroga dona el títol al Liverpool

liverpool 1 flamengo 0

LIVERPOOL:Alisson, AlexanderArnold, Van Dijk, Joe Gómez, Robertson, Henderson, Keita (Milner, 100’), Oxlade-Chamberlain (Lallana, 79’), Salah (Shaqiri, 120’), Sadio Mané i Firmino (Origi, 107’).FLAMENGO:Diego Alves, Rafinha, Rodrigo Caio, Pablo Marí, Filipe Luis, Willian Arão (Orlando Berrío, 120’), Gerson (Lincoln, 102’), Everton Ribeiro (Diego Ribas, 82’), De Arrascaeta (Vitinho, 77’), Bruno Henrique i Gabriel Barbosa.GOLS:1-0 (99’) Roberto Firmino.ÀRBITRE:Al Jassim (qatarià).T.G.:A Salah, Mané, Firmino, Milner, Vitinho i Diego.

El Liverpool ja sap el que és guanyar un títol planetari. Incapaç de guanyar fins ahir ni la copa Intercontinental ni tampoc el mundial de clubs, el conjunt del Merseyside va estrenar el palmarès imposant-se en la pròrroga al Flamengo en una final trepidant, en què el campió d’Amèrica del Sud va aguantar el tipus i va obligar en més d’una ocasió Alisson a ser protagonista. També va ser-ho en alguna ocasió un Diego Alves guardià d’un Mengão que, llevat dels primers minuts de cada part, va ser capaç de mirar de tu a tu el campió d’Europa, gestionant bé la pilota i trobant la profunditat de Bruno Henrique.

Finalment, però, va ser Firmino que va trobar el premi del gol, reblant amb solvència una transició ràpida de l’equip de Jürgen Klopp i deixant sense massa marge de maniobra un Flamengo que la va tenir en l’últim minut de la pròrroga mitjançant Lincoln, però que, finalment, no va poder frustrar els reds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)