Internacional

El 36è títol d’Iniesta

Futbol. El Vissel Kobe, liderat pel migcampista manxec, s’imposa al Kashima Antlers en la final de la copa de l’Emperador i estrena palmarès

Andrés Iniesta continua escrivint la seva particular història i ahir, en les primeres hores del 2020, va sumar el 36è títol de la seva carrera, ajudant el Vissel Kobe a imposar-se al Kashima Antlers en la final de la copa de l’Emperador, distinció que permet a l’equip de Kobe, en què també militen David Villa i Sergi Samper, estrenar-se amb el primer trofeu de la seva història.

Amb la conquesta de la seva primera copa en terres nipones, Iniesta es queda a quatre títols de Dani Alves, que, amb 40, és el futbolista que més trofeus acumula en el seu palmarès.

El migcampista manxec va disputar 88 minuts en un duel que el seu equip va resoldre aviat gràcies a una diana en pròpia porteria d’Inukai i una altra de Fujimoto. Villa va tenir una participació testimonial en els últims instants entrant per Podolski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)