1a divisió

La incomoditat del veí

1a divisió. El Real Madrid estrena el 2020 visitant el Getafe, un rival sempre feixuc, i encara sense Eden Hazard, que no estarà recuperat per a la supercopa

El Real Madrid reprèn la vida allà on la va deixar, amb un to futbolístic acceptable, que el va dur a jugar de tu a tu al Camp Nou, però amb un dèficit de gol evident al final del 2019. Virtuts i defectes amb els quals el conjunt de Chamartín es presenta aquesta tarda al sud de Madrid per intentar fer front a un dels equips més incòmodes del campionat, un Getafe que fa aspre el futbol, incòmode en les disputes i que difícilment et concedeix un govern clar de la pilota. “Però aquí el més important és la motivació que tinguem nosaltres, i crec que l’equip està preparat per reprendre la lluita”, va explicar ahir el tècnic blanc, Zinedine Zidane, que en la seva primera compareixença pública del 2020 va continuar defensant la capacitat realitzadora del seu equip.

“A vegades passa que ets incapaç de concretar les ocasions que generes. Però aquí el més important és el que fas per intentar generar ocasions de gol”, va reivindicar el marsellès, donant a entendre que està satisfet amb la versió del seu equip més enllà de ser incapaç de marcar al Camp Nou ni al Bernabéu contra l’Athletic en les últimes aparicions del 2019.

Finalment, sobre el mercat de fitxatges, Zizou no va descartar que Brahim i Mariano surtin cedits per tenir minuts.

Bordalás i la pell de xai

Sempre reclamant la modèstia del seu Getafe, el tècnic alacantí, que va elogiar sense embuts Zinedine Zidane, va reivindicar l’essència d’un equip que contrasta amb el potencial econòmic i futbolístic del seu rival aquesta tarda. “Nosaltres no tenim estrelles, però sí un compromís enorme”, va dir Bordalás en una roda de premsa en què també va reconèixer l’interès que han tingut en Carles Aleñá, finalment cedit al Betis.

Hazard, fora de la supercopa

“Està 100% descartat, no viatjarà.” Així de taxatiu es va mostrar ahir Zinedine Zidane sobre la figura d’Eden Hazard, que continua de baixa i no se l’espera fins després de la disputa de la supercopa d’Europa. “Està en una recuperació normal, però no ens podem arriscar i esperem que es vagi reintegrant al grup de forma progressiva”, va argumentar ahir el tècnic marsellès sobre l’internacional belga, que es va lesionar en l’últim partit de la fase de grups de la Champions contra el PSG i que, entre altres, es va perdre el partit de lliga contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)