1a divisió

Iniesta: “Neymar seria un gran reforç pel Barça”

De visita. Assegura que segueix veient l’equip blaugrana capacitat per aconseguir tots els títols, no descarta ser entrenador en el futur i recomana paciència a Riqui Puig

Andrés Iniesta està a Barcelona gaudint d’unes merescudes vacances després de guanyar la copa de l’Emperador amb el Vissel Kobe. En un acte de la marca Asics, amb la que col·labora des de fa un any i mig, el manxec ha parlat de l’actualitat del FC Barcelona. I ha estat molt clar en tots els temes. Per començar, reconeix que Neymar seria una gran incorporació si només es miren els aspectes esportius. “És un dels millors davanters que hi ha. Avui i fa temps. Seria un grandíssim reforç per al Barça. Una altra cosa és que sigui necessari o no i si encaixa o no.”, ha dit.

Iniesta, que també ha elogiat Leo Messi, ha recomanat a Riqui Puig que tingui paciència abans de fer el salt al primer equip després que aquestes últimes setmanes s’hagi estat debatent sobre què és el millor pel seu futur. “El que m’agradaria és que la gent de casa tingués protagonisme, entrenés i jugués. No només a mi sinó a tots els culers. A partir d’aquí hi ha situacions en la plantilla i un entrenador que tria i decideix. El que ha de fer Riqui és aprofitar cada partit de Barça B, les oportunitats que tingui en el primer equip, créixer i aprendre de qui tingui al costat.”. El manxec també s’ha mostrat optimista amb les possibilitats del Barça de Valverde de guanyar títols aquesta temporada i no veu el joc de l’equip tan fluix com s’està dient. “El llistó sempre està molt alt i els jugadors estan centrats. Segueixo veient al Barça un equip que juga un futbol diferent i amb un estil que m’agrada i estaran lluitant per tot sens dubte. El segueixo veient molt potent. El Barça sempre és favorit per a les competicions i tant de bo pugui ser a la final de la Supercopa.”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)