1a divisió

Patiment amb premi

Copa. El gros d’equips de primera divisió segellen la seva classificació no exempts de dificultats. El Vila-real va passar en la pròrroga i el Valladolid va necessitar la tanda de penals

La gran sorpresa de la jornada de copa, en clau catalana, la va protagonitzar el Badalona eliminant el Getafe. Però la cosa no va acabar pas aquí. El Vila-real va patir de valent per eliminar l’Oriola. Un gol en el minut 117 de Gerard Moreno va segellar una classificació agònica. El Valladolid de Sergio González també va suar per eliminar el Marbella fins a arribar a la tanda de penals.

La resta d’equips de primera no van tenir cap ensurt destacat i van passar amb solvència les seves eliminatòries. Així va ser per al Betis, el Leganés i l’Athletic Club, que van guanyar amb golejades els seus adversaris i tiren endavant en el torneig a còpia de gols. L’Osasuna, tot i patir una mica més, tampoc va fallar contra l’Haro, però es va veure abocat a una remuntada en l’últim quart d’hora, amb gols de Nacho Vidal i Chimy Ávila que van anul·lar l’avantatge local. El mateix camí va seguir el Mallorca, que amb un solitari gol d’Aleix Febas es va desfer del Zamora, i el Granada, que va guanyar el Tamaraceite amb un gol de Puertas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)