1a divisió

Nova amenaça de vaga

1a divisió. Les jugadores van arribar a un preacord amb l’associació de clubs, però aquests el van supeditar al fet que la federació espanyola subscrigués els acords per a la incorporació dels clubs al programa Élite i això encara no s’ha produït

Les jugadores han amenaçat amb una nova vaga després que s’hagi tornat a ajornar la signatura del primer conveni amb l’Associació de Clubs Femenins de Futbol (ACFF). Es va arribar a un principi d’acord i aquest s’havia de signar dilluns, però finalment no es va fer perquè l’associació de clubs va supeditar la signatura al fet que els acords també els subscrigués la federació espanyola per la incorporació dels clubs al programa Élite, i aquest fet encara no s’ha produït. La incorporació dels clubs a aquest programa comportaria que aquests rebessin 500.000 euros a l’any, en el cas dels de la Primera Iberdrola, i 100.000 euros anuals en el cas de la segona divisió femenina.

“Fer vaga? No ens agradaria, però sentim que no ens prenen seriosament. No descartem res. Ens és igual com s’arribi a la signatura del conveni, el que volem és que se signi. Per què no s’ha fet? És una cosa que se m’escapa “, va assenyalar la jugadora de l’Athletic Club Ainhoa Tirapu. La jugadora va mostrar la seva perplexitat. “No entenem el que passa. Passen els terminis i s’allarga el procés, de manera que anem perdent drets laborals. No ens podem permetre d’allargar això gaire més. Ens sentim menystingudes.” El president de l’AFE, David Aganzo, també va demanar rapidesa per signar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)