Més futbol

El Madrid trepitja fort

Copa. El conjunt blanc no es deixa intimidar per un ambient de partit gran a La Romareda i fulmina el Saragossa amb una actuació rodona i amb un híbrid entre titulars i suplents

SARAGOSSA 0 REAL MADRID 4

SARAGOSSA:Álvaro Ratón, Delmás, Grippo, Atienza, Clemente, James, Eguaras, Alberto Soro (Guti, 74’), Kagawa, André Pereira (Álex Blanco, 59’) i Linares (Luis Suárez, 58’).REAL MADRID:Aréola, Carvajal, Varane, Sergio Ramos (Nacho, 68’), Marcelo, Valverde, Toni Kroos, James Rodríguez, Lucas Vázquez, Vinicius Junior (Brahim, 73’) i Jovic (Benzema, 73’).GOLS:0-1 (6’) Varane. 0-2 (32’) Lucas Vázquez. 0-3 (72’) Vinicius. 0-4 (79’) Benzema.ÀRBITRE:González González (col·legi de Castella i Lleó).

Vuitens de final

Tenerife - Athletic

3-3 (2-4)

Cultural L. - València

0-0 (2-4)

Rayo - Vila-real

0-2

Badajoz - Granada

2-3

Saragossa - Madrid

0-4

R. Sociedad - Osasuna

3-1

Barça - Leganés

19 h (DAZN)

Mirandés - Sevilla

21 h (Cuatro)

El Real Madrid no afluixa i, després de collar el lideratge de la lliga el cap de setmana passat, ahir va governar amb mà de ferro a l’estadi del Saragossa, on no va donar cap possibilitat a una gesta del petit, va deixar el seu accés encarrilat abans del descans i va gestionar molt bé el seu avantatge fins al xiulet final.

Tot i el posat intimidatori d’una Romareda disposada a rememorar nits de glòria i a recordar a Zidane que Saragossa mai és una plaça senzilla, el Madrid, amb un híbrid de titulars i suplents, va exhibir fam de copa des del primer moment, amb molta mentalitat per anar a camp contrari, per no recular i sobretot amb capacitat per desequilibrar des de l’habilitat d’un Vinicius Junior que va amargar la nit al seu marcador, Delmàs.

També amb alguns suplents, per exemple sense el seu golejador (Luis Suárez) en l’onze i sense treure la vista de la seva lluita per l’ascens a segona divisió, el Saragossa mai va acabar d’enfocar el partit i ràpidament va veure com a l’eliminatòria se li començava a posar cara d’èpica; primer quan Raphäel Varane, abonat al gol últimament, va aprofitar una centrada passada de Toni Kroos per fer el primer a porta buida i perquè posteriorment, quan el partit ja s’encaminava cap al descans, Lucas Vázquez, ahir partint del sector dret, donant amplitud, va caçar una pilota dins l’àrea i va afusellar Ratón, tot començant a reivindicar que el Real Madrid no vol baixar del tren de cap competició i que vol deixar enrere el seu pobre bagatge en la copa els últims anys (tan sols tres títols en les últimes tres dècades).

Sempre a remolc en el partit i en el resultat fins ben entrada la segona meitat, el Saragossa corria el risc de deixar-se anar i enfocar els seus pensaments en el dia a dia de la lliga, encara que va tenir un atac de passió coincidint amb l’entrada de l’artiller Luis Suárez i de l’enèrgic Alejandro Blanco. Res que el Madrid no pogués sufocar rebaixant les pulsacions del partit i sobretot liquidant-lo definitivament gràcies a l’encert de Vinicius, que va completar una gran actuació filtrant-se al cor de l’àrea i definint amb subtilesa davant la sortida de Ratón.

Alphonse Aréola, ahir amb galons de titular, va comparèixer en el tram final per aportar el seu gra de sorra al partit frustrant una rematada de Luis Suárez i deixant verge la seva porteria en un tram final en què Benzema va arrodonir una nit plàcida, en què La Romareda no va intimidar el Madrid.

VINICIUS, AFILAT

El brasiler, que va marcar el tercer, va exhibir una versió força desequilibrant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)