1a divisió

Derbi de contrastos

1a divisió. En ple estat d’eufòria després d’elevar-se en el lideratge i d’atropellar el Saragossa, el Real Madrid rep un Atlético en hores baixes

Tan sols han passat vint dies de la famosa puntada de peu de Fede Valverde i dels penals que van proclamar el Real Madrid campió de la supercopa a l’Aràbia Saudita. Poc més de dues setmanes, però, que han obert la bretxa emocional entre els dos gegants de Madrid i han consolidat la millora d’un conjunt blanc que enceta la jornada com a líder en solitari del campionat i que ha mostrat una versió sòlida en la copa. Ben al contrari que l’Atlético de Madrid, derrocat per la Cultural Leonesa en el torneig del KO i apagat en la lliga, en què fa menys d’una setmana va ser incapaç de marcar un gol al penúltim del campionat, el Leganés, al Wanda Metropolitano. Una inèrcia que fins i tot ha dut Diego Pablo Simeone, peça estructural en la història del club, a rebre crítiques, una situació sense precedents. “Per a mi és un dels millors entrenadors del món. Fa poc vaig dir que Guardiola era el millor i també crec que Simeone figura entre els millors”, va exclamar ahir Zinedine Zidane, conscient que no són capaços de derrotar l’Atlético en la lliga des del 2012. “Són coses que passen i tenim al davant una nova oportunitat per canviar aquesta dinàmica i corroborar les coses que estem fent bé en les últimes setmanes”, va argumentar el tècnic marsellès.

El retorn de Carrasco

A la recerca d’un atacant i en vista de la impossibilitat de collar Edinson Cavani, l’Atlético va arribar a un acord amb el Dalian Yifang per repatriar Yannick Carrasco. “Espero que tingui el compromís que m’ha demostrat en les converses telefòniques que hem tingut”, va dir ahir Simeone sobre l’extrem belga, que ja es va exercitar a les seves ordres i avui es podria estrenar per segona vegada com a futbolista de l’Atlético.

13 Partits guanyats 9

7 Partits empatats 9

1 Partits perduts 3

39 Gols a favor 22

13 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

Simeone és dels millors entrenadors que hi ha; no entenc les crítiques que està rebent
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Anem al Bernabéu amb la il·lusió de sempre i amb ganes de poder fer un bon partit
Diego Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)