1a divisió

Benzemá decanta el derbi

1a divisió. Els canvis al descans de Zidane desencadenen un Real Madrid més agressiu que agreuja les males sensacions d’un Atlético sense ullal

El Real Madrid seguirà líder passi el que passi després d’imposar-se a l’Atlético de Madrid en un derbi que alimenta les males sensacions de l’equip del Cholo Simeone que, tot i una primera meitat decent, en què no ha permès als blancs desplegar un futbol fluid, s’ha acabat encongint en la segona meitat, quan Zinedine Zidane ha intervingut ràpid per canviar la dinàmica dels seus. Després d’haver apostat per un onze farcit de migcampistes, amb molt control però sense desequil·libri, el tècnic marsellès ha fet entrar Vinicius Junior i Lucas Vázquez al descans i ha desencadenat una versió més agressiva del seu equip. L’extrem carioca, a més, ha desencadenat l’únic gol del partit activant la profunditat de Ferland Mendy, que ha acabat trobant tot sol a Karim Benzemá al cor de l’àrea per afusellar Jan Oblak. Encara que Simeone ha intentat reactivar els seus fent entrar Yannick Carrasco i el jove Sergio Camello, el seu Atlético ha tornat a exhibir una versió molt plana i indolent, la d’un equip desorientat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)