1a divisió

Zidane activa el Madrid i Benzema remata l’Atlético

1a divisió. Els canvis del tècnic donen un altre aire al conjunt blanc, que acaba imposant-se en un derbi de lliga per primer cop a casa des del 2012

REAL MADRID 1 ATLÉTICO 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos (Vinicius, 46’), Modric, Valverde, Isco (Lucas, 46’) i Benzema.ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi, Marcos Llorente, Thomas (Camello, 74’), Correa, Saúl Ñíguez, Vitolo (Carrasco, 71’) i Morata (Lemar, 50’).GOLS:1-0 (56’) Benzema.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Targetes grogues a Mendy, Casemiro, Vrsaljo i Felipe.

Van haver de passar 2.618 dies perquè el Madrid es donés el gust de guanyar un derbi de lliga a l’Atlético a Chamartín. I va fer-ho, a sobre, en un moment baix de l’equip colchonero, immers en una crisi de resultats latent, escàs de gol i amb el seu entrenador, Diego Simeone, generant les primeres discrepàncies en un cicle futbolísticament inqüestionable. “Cholo, quédate”, va acabar cantant el Santiago Bernabéu, irònic amb el moment que li toca viure a un veí que els últims anys li havia fet la guitza, però que ahir, indolent, va sucumbir víctima d’un gol solitari de Benzema.

En una tarda que accentua contrastos entre els dos gegants de Madrid, també surt reforçada la figura d’un Zidane puntual per corregir-se en el descans després d’una primera meitat força descafeïnada i en què l’Atlético va reclamar un penal de Casemiro sobre Morata. “Per a què existeix el VAR?”, va clamar després del partit el president Enrique Cerezo. D’entrada amb un onze farcit de migcampistes i amb Benzema com a únic atacant, Zizou va optar per un doble canvi en el descans i l’entrada de Vinícius i de Lucas Vázquez va presentar un Madrid molt més agressiu i punyent tant en la pressió com en l’actitud amb la pilota. L’extrem carioca, a més, va desencadenar l’acció clau del partit atraient dos futbolistes de l’Atlético i activant la cursa de Mendy, que va servir el gol en safata a Benzema.

Obligat a desplegar-se, a assumir riscos, l’Atlético, que va estar sotmès durant bona estona en la represa, va intentar buscar incentius a la banqueta amb l’entrada de Carrasco, que redebutava, i amb l’aparició del jove Sergio Camello. Un dia més, però, la pólvora dels colchoneros va continuar mullada i aquesta vegada li va costar claudicar en un derbi de lliga al Bernabéu per primera vegada en set anys.

REACCIONS

20 equips
sense propera
Per a què serveix el VAR? És una vergonya; no estem disposats que ens atraquin
Enrique Cerezo
PRESIDENT de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)