Més futbol

L’Olot malbarata un 0-2 a favor i acaba empatant (2-2) al feu del Mestalla

2a divisió B. En una mala segona part, el conjunt garrotxí deixa perdre dos punts contra el filial valencianista

L’Olot ha tingut la victòria a la mà però no ha pogut imposar-se (2-2) al feu del València Mestalla. I és que al descans l’Olot havia deixat el partit encarrilat amb un 0-2 a favor, però en una mala segona part han vist com els locals li empataven el partit i els privaven de l’oportunitat de sumar dues victòries seguides. El conjunt de La Garrotxa, això sí, acumula cinc jornades sense perdre.

D’aquesta manera, a la ciutat esportiva del València els de Raúl Garrido han colpejat primer, entrada la primera part (22’), amb una diana de Xumetra que ha aprofitat una centrada de Chavarria. El segon dels garrotxins ha arribat poc després (28’) quan en una acció pastada, a nou de centrada de Chavarria, Soler ha estat aquesta vegada qui ha finalitzat a dins.

No han pogut controlar però el partit al segon temps els olotins, que han vist com el filial xe els superava i els empatava. Molina ha escurçat distàncies aviat (49’), i després Sergio Moreno (67’) ha anotat la igualada. Fins al final el duel ha estat un anada i tornada, amb arribades per tots dos que han tingut ocasions per fer el gol que els donés el triomf però el marcador no s’ha mogut.