1a divisió

El Barça, de golejada en golejada

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana reprèn el camí a la lliga atropellant (7-0) l’Sporting de Huelva

El Barça ha reprès avui el seu camí triomfal a la lliga amb una nova golejada. Les blaugrana, flamants supercampiones d’Espanya i classificades per als quarts de final de la copa, han atropellat (7-0) sense miraments l’Sporting de Huelva. Precisament, les andaluses ja van veure fa quatre dies com les jugadores de Lluís Cortés les feia fora del torneig del KO. Avui, al Johan Cruyff, el líder de la primera divisió no ha donat cap mena d’opció a les visitants: només ha necessitat cinc minuts el conjunt blaugrana per obrir la llauna i trencar qualsevol esperança andalusa. Caroline Graham ha fet l’1-0 i poc més tard Jenni Hermoso ha fet el 2-0 amb el que el Barça ja ha deixat sentenciat. De fet, la portera Chelsea, que ha fet un partit estratosfèric ha salvat el seu equip d’una golejada molt major.

Martens i Hermoso han ampliat les distàncies en la segona meitat, Alexia ha celebrat el seu partit 300 amb el Barça amb una diana de penal i les locals mai han baixat el peu de l’accelerador. Bona mostra d’això ha estat la participació d’Osohala. La nigerina, que pugna pel pitxitxi anb Jenni Hermoso, ha marcat els dos darrers gols de les blaugrana en els pocs més de 20 minuts que ha jugat. El Barça no perd pistonada al capdavant de la lliga.