Internacional

Soriano carrega contra la UEFA

Futbol. El CEO del Manchester City assegura que les acusacions que han desembocat en una sanció de dos anys sense competició europea al club ‘sky blue’ “són falses” i anuncia que lluitaran amb tot per demostrar-ho

Continua la creuada del Manchester City contra la UEFA després de la sanció interposada pel màxim organisme del futbol europeu que, si el recurs que interposaran davant del TAS no ho impedeix, deixarà el club de Manchester sense competició europea durant les dues pròximes temporades. “Els nostres aficionats poden estar segurs de dues coses: que les acusacions que ens afecten són absolutament falses i que farem tot el que puguem per demostrar-ho”, va exclamar ahir el CEO del club anglès, Ferran Soriano, al·legant que la determinació de la UEFA està basada en correus “robats i descontextualitzats”. “El Manchester City és un club sostenible, amb benefici i sense deutes i els nostres comptes han estat examinats moltes vegades”, va explicar Soriano, que va demanar unitat dins el City per afrontar aquesta situació. “És un desafiament més, el passarem junts i no decebrem la nostra gent”, va argumentar l’exdirectiu del Barça, que també va voler deixar clar que el tècnic del primer equip, Pep Guardiola, està al corrent de tot el que està succeint amb aquesta qüestió: “En Pep està perfectament informat de tot aquest procés, però no és una cosa per la qual ell hagi de respondre. El que ha de fer és centrar-se en el vessant esportiu i preparar els partits de les pròximes setmanes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)