1a divisió

S’acosta l’hora de la veritat

1a divisió. El Real Madrid visita el Ciutat de València obligat a refer-se després d’empatar a casa contra el Celta i amb la visita del Manchester City ja molt present a l’horitzó

L’hora del vertigen, en què un pas en fals pot hipotecar l’esforç de tota una temporada, ja s’acosta a l’horitzó d’un Real Madrid que visita aquest vespre el Ciutat de València amb l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions ja bategant. “Però no podem estar concentrats en el que vindrà, només en el dia a dia. Tu saps el que passarà demà? No. Doncs l’únic que pots fer és donar el 100% cada dia”, va dir ahir Zinedine Zidane, intentant mantenir al frigorífic la visita del Manchester City al Bernabéu i enfocant el partit contra un Llevant sempre verinós al seu estadi.

“Dels 29 punts que tenen, 20 els han aconseguit a casa. Això ja et diu que al seu camp serà complicat, haurem d’estar preparats per fer un gran partit”, va valorar el tècnic marsellès, amb la moderació habitual en les seves declaracions i sense deixar-se desanimar per les estadístiques que diuen que el seu equip ha encaixat set gols en els darrers tres partits. “No estic amoïnat per la intensitat defensiva. Les dades indiquen que potser ho hem fet una mica pitjor, però la nostra idea sempre és donar el 100%. I, a més, amb pilota som un equip amb molts recursos per compensar-ho”, va explicar un Zidane que té pràcticament tota la plantilla a disposició i que ahir es va mostrar partidari de la renovació de Sergio Ramos, que acaba el contracte l’estiu del 2021. “És el nostre capità, el veig bé i sempre el vull al meu costat”, va precisar.

El Llevant, amb Roger

Tot i els rumors que han vinculat el golejador granota amb el Barça en les últimes hores, el fitxatge de Braithwaite ha tranquil·litzat l’entorn del Llevant, tal com va garantir el seu entrenador, Paco López. “Quan parlo, jo no menteixo”, va avisar el tècnic valencià, que ja fa dies que havia avisat que Roger, que la temporada passada va marcar en els dos partits contra el Madrid, continuaria a la seva disposició.

“El Madrid no ens donarà gaires oportunitats, però en tindrem i les hem d’aprofitar. Intentarem posar-los les coses difícils i per si una cosa no es caracteritza aquest Llevant és per ser un equip conservador”, va argumentar Paco López, confirmant que el seu equip sortirà a buscar la porteria de Thibaut Courtois sense gaires miraments.

15 Partits guanyats 9

8 Partits empatats 2

1 Partits perduts 13

46 Gols a favor 30

16 Gols en contra 36

RODES DE PREMSA

Tindrem poques oportunitats, però podem guanyar. El Llevant no és un equip conservador
Paco López
ENTRENADOR DEL LLEVANT
El Llevant ha sumat 20 dels 29 punts que té a casa. Sabem que serà un partit molt complicat
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)