Internacional

Grealish, idiota del mes a Anglaterra

Polèmica. El capità de l’Aston Villa ha estat caçat després de saltar-se la quarantena i tenir una accident amb el seu vehicle. Hores abans havia publicat un vídeo en xarxes socials demanant a la gent que es quedés a casa

Jack Grealish, capità del Aston Villa, ha estat caçat després de saltar-se la quarantena i tenir una accident amb el seu vehicle, incidents pels quals ja s’ha disculpat. Grealish, que hores abans havia publicat un vídeo en xarxes socials demanant a la gent que es quedés a casa, va ser enxampat al carrer al matí en provocar un accident amb el seu cotxe. La notícia es portada avui en tots els diaris anglesos que ha carregat contra l’actitud irresponsable del futbolista. “Sense cervell”, ha titulat en la seva edició d’avui el Mirror. El futbolista va ser fotografiat pels curiosos i les imatges s’han distribuït per la premsa anglesa.

Grealish, de 24 anys, ha estat sancionat per aquesta acció pel club i l’import de la multa serà donat a l’hospital universitari de Birmingham. El capità dels vilans s’ha disculpat i ha assegurat sentir-se “profundament avergonyit” després del que ha passat. “Em va dir un amic preguntant-me si volia sortir i estúpidament vaig dir que sí. No vull que ningú cometi el mateix error que jo. Sé que són moments difícils per a tots, estant confinats durant tant de temps, però li demano a tothom que es quedi a casa i segueixi les recomanacions”, ha dit Grealish.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)