1a divisió

Mor Radomir Antic

Primera divisió. El mític tècnic serbi ha mort avui a l’edat de 71 anys. Va tocar la glòria amb l’Atlético del doblet del 1996 i també va entrenar a Barça, Madrid i Oviedo entre d’altres

Radomir Antic (Žitište, Sèrbia, 22 de novembre de 1948) ha mort avui a l’edat de 71 anys. El tècnic serbi és una de les figures mítiques del futbol estatal de finals del segle XX. Entrenador de l’Atlético de Madrid, amb qui va guanyar el famós doblet del 1996, també va passar per la banqueta del Madrid, Barça, Saragossa i Oviedo.

Abans de dedicar-se a entrenar, Antic va tenir una reeixida carrera com a futbolista que va començar a Sèrbia, en les files del Sloboda Uzice, club en el qual va començar de defensa i des d’on va fer el salt al Partizán de Belgrad. Allà va jugar durant set temporades i va guanyar la primera lliga de la seva carrera, en la 75-75. Després de jugar al seu país va fer el salt al futbol turc per a jugar en el Fenerbahçe, on també va sortir vencedor del campionat en 1977. Un any després trepitjaria per primera vegada Espanya, per a jugar en el Reial Saragossa, club en el qual va debutar amb gol en un duel amb el Celta que va acabar 2-1. Estaria dues temporades i marxaria després a la Premier, al Luton Town, on penjaria les botes després de quatre temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)