1a divisió

ERTO i principi d’acord amb la plantilla al Sevilla

Futbol. Afectarà 360 treballadors i suposarà la reducció del 70 per cent de la jornada laboral dels equips professionals del club

El Sevilla FC ha presentat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) que afectarà 360 dels seus treballadors i ha arribat a un principi d’acord amb la seva primera plantilla i cos tècnic, després de la suspensió indefinida de la lliga i de les competicions europees pel coronavirus. En un comunicat, el club andalús indica que aquesta situació ha afectat substancialment la seva activitati que, per això, ha decidit presentar un ERTO davant les autoritats laborals a Andalusia. També assenyala que ha arribat a un principi d’acord de més abast amb la primera plantilla i el cos tècnic, que es concretarà en els pròxims dies. “Aquest esforç, al seu torn, anirà de la mà de l’assegurança i ferm compromís personal, de primordial importància, davant l’intens sacrifici esportiu que exigirà la desitjada tornada a les competicions nacional i europea”, afegeix la nota.

El Sevilla ha sol·licitat aquest ERTO “per al període que perduri” l’estat de alarma “i es vegi afectada” la seva “activitat pròpia”. La mesura afectarà 254 treballadors de l’estructura esportiva i a 106 de la no esportiva, i fonamentalment es demana la reducció de jornada laboral d’una part de la plantilla, “suspenent només aquells contractes vinculats directament a activitats que no es poden desenvolupar pel confinament.” Per això, els treballadors que poden desenvolupar la seva tasca mitjançant teletreball no es veuran afectats pel ERTO.

Pel que fa als equips professionals, segons concreta el comunicat, l’ERTO suposarà una reducció del 70 per cent de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)