1a divisió

Presentaran un recurs

Cas Osasuna. Xavi Torres i Antonio Amaya defensen la seva innocència i diuen que no es quedaran de braços plegats després de la condemna d’un any de presó per corrupció esportiva

Els primers futbolistes condemnats a Espanya per frau esportiu, Xavi Torres i Antonio Amaya, han anunciat que presentaran un recurs a la sentència del jutge que els ha imposat un càstig d’un any de presó, dos d’inhabilitació i 900.000 euros de multa.

Torres i Amaya han estat involucrats en el judici pel cas Osasuna, la primera sentència de condemna per corrupció esportiva dictada a l’Estat per manipulació de partits. “Vull expressar el meu total respecte als magistrats que l’han dictat”, explica Torres en un comunicat sobre la sentència: “Al mateix temps no puc ocultar la meva sorpresa ja que no entenc que se’m condemni per un delicte que en cap cas he pogut cometre ni intervenir de cap manera.” L’Audiència creu provat que la directiva de l’Osasuna, també condemnada en bona part, va acordar primar aquests dos jugadors amb 650.000 euros cadascun per guanyar contra el Valladolid i deixar-se perdre contra l’Osasuna en les dues últimes jornades del curs 2013/14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)