1a divisió

Illa: “Seria una imprudència per part meva dir quan torna la lliga”

Coronavirus. El ministre de sanitat es pronuncia sobre el retorn de la lliga. “No puc dir ara si el futbol professional podrà reiniciar la seva activitat abans d’estiu”

Una de les gran preguntes que hi ha sobre la taula és quan es reprendrà la lliga de futbol professional. Ara mateix hi ha una persona que té la clau per desbloquejar aquesta situació és el ministre de sanitat, Salvador Illa. “No puc dir-li ara si el futbol professional podrà reiniciar la seva activitat abans d’estiu. Seria una imprudència per part meva”, ha assegurat aquesta tarda el polític català que sap que amb l’epidèmia no poden donar passos en fals i cada setmana és una incògnita.

En aquest sentit, Illa també ha estat clar sobre la postura del seu ministeri davant el full de ruta de LaLiga de testar a tots els jugadors amb proves privades per detectar positius de Coronavirus: “Hi ha una ordre del Ministeri de Sanitat que és vigent per a tota mena de col·lectius, també per al futbol professional. S’han de posar a la disposició de les comunitats autònomes els test de diagnòstic siguin del tipus que siguin”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)