1a divisió

El Leganés, sense rebaixes

Primera divisió. Els jugadors i el cos tècnic percebran el seu sou íntegre en el cas que la present temporada acabi i renunciarien a un 16% dels salaris si no es reprèn la lliga

La presidenta del Leganés, Victoria Pavón, ha anunciat en una carta que els jugadors i el cos tècnic percebran el seu sou íntegre en el cas que la present temporada acabi. Al mateix temps, indica que si això no succeís, tots ells renunciarien a un 16% dels seus emolument. La president diu que la plantilla li ha mostrat la seva predisposició per a estendre el vincle contractual amb el club més enllà del 30 de juny fins que s’acabi la lliga si aquesta es reprèn. Cal tenir en compte que si la lliga no es reprèn, el Leganés romandria a primera i, de retruc, és un equips dels més sanejats després de vendre a dos de les seves figures en el mercat d’hivern Youssef En-Nesyri al Sevilla, per 20 milions, i Martin Braithwaite al Barça per 18 milions d’euros.

Pel que fa a altres estaments de l’entitat, els futbolistes del filial sí que accepten una reducció de sou, mentre que la resta d’empleats percebran amb normalitat les nòmines que els corresponen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)