Internacional

La Serie A torna el 4 de maig als entrenaments

Serie A. Així ho han decretat les autoritats italianes. És el primer pas de les mesures per conviure amb el Coronavirus. Les sessions seran individuals i a partir del 18 de maig grupals

El primer ministre d’Italia, Giuseppe Conte, ha anunciat que a partir del 4 de maig es permetran els entrenaments individuals amb guies de distanciament social i sanitaris per preservar els contagis.“Es podrà moure per dins de la regió només per necessitat o visita a parents. No estaran consentides les reunions familiars”, ha explicat Conte en l’anunci d’aquestes noves mesures.

El segon pas, a partir del 18 de maig, hi haurà entrenaments grupals “pels equips professionals o d’importància nacional”. Tot i això, Conte ha avisat que caldrà veure com evoluciona tot i si no puja la corba dels contagis. Una prevenció que posa en mans del ministeri de sanitat. “El ministre Spadafora treballarà intensament amb el comitè tecnicocientífic per a buscar un camí per als entrenaments. Després tractarem entendre si es poden continuar els campionats i si s’a pot serà garantint totes les mesures de seguretat”.

Amb aquestes mesures s’inicia la fase de convivència amb el coronavirus. “Serà important mantenir la distància i tenir un comportament responsable. Si t’estimes Itàlia, mantingues la distàncies”, ha dit el primer ministre italià conscient de les imatges que s’ha viscut avui a l’Estat en les primeres mesures de relaxació contra la pandèmia.

La idea del govern transalpí és obrir a partir del 1 de juny bars, restaurants, perruqueries i centres estètics. El retorn de la lliga podria establir-se el 10 de juny. Tot i això, aquestes mesures són un full de ruta permeable al canvi i ara mateix l’únic pas segur és el retorn als entrenament aquest 4 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)