1a divisió

Greu lesió de Sergio Álvarez

Primera divisió. El porter del Celta de Vigo pateix un trencament en els dos meniscos del genoll dret així com una lesió parcial en el lligament creuat anterior

Un dels grans maldecaps dels preparadors físics és com gestionar les lesions després d’una aturada de dos mesos. Els futbolistes han entrenat durant el confinament a casa però les càrregues de treball no són les mateixes. Molts preparadors físics ja parlen d’autèntiques rehabilitacions a marxes forçades. Més enllà de la força muscular o la resistència, hi ha una cosa que també pateix de valent: les articulacions. La primera víctima ha estat Sergio Álvarez. El porter del Celta, entrenat pel català Òscar Garcia Junyent, pateix un trencament en els dos meniscos del seu genoll dret així com una lesió parcial en el lligament creuat anterior de la mateixa articulació. El gato de Catoira serà operat en els pròxims dies i el temps de baixa oscil·larà entre els dos i quatre mesos en funció de si es realitza l’extracció de la zona danyada o la reconstrucció d’aquesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)