1a divisió

Illa: “Estudiarem fer entrenaments de més de deu persones”

Futbol. El ministre de Sanitat diu que aquesta possibilitat encara està en fase d’estudi. És una de les màximes preocupacions que tenen els clubs per treballar aspectes tàctics

Els clubs de primera i segona divisió sumen dues setmanes d’entrenaments. Unes sessions preparatòries i del tot atípiques. Els futbolistes no poden entrenar en grups de més de deu persones i això fa impossible el treball tàctic en grup i amb tota la plantilla. “Hi ha companys que encara no he vist”, ha explicat aquest matí de manera gràfica del central de l’Espanyol, Bernardo Espinosa. “Estudiarem el fet de poder fer entrenaments de més de deu persones de manera col·lectiva” ha estat la resposta donada pel ministre de Sanitat, Salvador Illa. El polític no s’ha estès gaire sobre aquesta qüestió. La pregunta directe era si tenia previst flexibilitzar els entrenaments pels equips professionals de futbol a més de deu integrants.

La decisió per flexibilitzar depèn del ministeri i és una de les claus per avançar el retorn de la lliga. Ara mateix es treballen amb dues dates: 12 i 19 de juny. Els clubs s’estimen més la segona possibilitat per la readaptació física després del confinament, i de retruc, per poder treballar més temps amb tot la plantilla. Un fet que, ara mateix, no es farà fins l’1 de juny si el ministeri de sanitat no canvia de parer. de moment, la prudència és la via del govern espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)