1a divisió

Aduriz: “Només necessito que treguin la Gabarra”

1a divisió. “Tenia el maluc malament fins i tot abans de la pandèmia. Aquests dos mesos a casa han estat molt difícils”, ha confessat el davanter en la seva roda de premsa de comiat

Aritz Aduriz s’ha acomiadat aquesta tarda com a futbolista professional. El davanter ho ha fet en una roda de premsa a San Mamés, arran de gespa. Allà, on ha sortit tantes vegades ovacionat, ha explicat els motius de la seva marxa de manera detallada. “Portava lluitant durant bastant temps. Després d’aquest confinament ha estat definitiu. La balança s’ha desequilibrat. El cos té un límit i el maluc ha desequilibrat aquesta baralla”. Ara haurà de passat per la sala d’operacions i ha explicat el seu calvari. “Tenia el maluc malament fins i tot abans de la pandèmia. Però anava avançant. Aquests dos mesos a casa han estat molt difícils per al maluc. Sempre he dit que si he arribat fins aquí és perquè he gaudit molt. Impossible imaginar-me poder estar assegut avui aquí a La Catedral”, s’ha sincerat el futbolista que ha repassat la seva trajectòria esportiva. El davanter ho ha fet acompanyat per la seva dona i les seves dues filles i rodejat de tots els seus companys d’equip. Això sí, tots mantenint les protocol·làries mesures de seguretat. “El millor gol estava per arribar. Probablement l’últim ha significat molt pel moment en el qual va ser, perquè aquell dia les meves filles estaven en aquesta cantonada”, ha explicat Aduriz que s’ha posat a plorar recordar la magnífica xilena que li va clavar al Barça el 16 d’agost del 2019. Una operació urgent al meluc el priva de seguir jugant i acabar la temporada. Però tothom lamenta que no pugui estar per la final de copa. “Tant de bo puguem celebrar tots aquesta anhelada Copa i pujar a aquesta Gabarra. Per molt que vulguis a vegades hi ha un límit. És millor que jo no estigui. No hauria pogut estar en aquesta final”, ha dit amb sinceritat.

Més enllà d’això aquestes són les frases que ha deixat la roda de premsa de comiat d’aquest futbolista que ja està a l’olimp dels davanter de l’Athletic Club. Amb 172 gols és el sisè màxim golejador de l’entitat.

MALS MOMENTS.

“No crec que hagi tingut moments dolents. Han estat oportunitats de gaudir altres llocs, conèixer altres persones. Quan es tanca una porta s’obren moltes altres”.

L’ATHLETIC.

“L’Athletic és especial i diferent. Hi ha un nivell humà bestial. És una quadrilla que està competint contra la resta del món i això ens fa diferents”.

HOMENATGE

“Això és molt més del que mereixia. Penso que he tingut un munt d’homenatges, he gaudit moltíssim aquí”.

TRAJECTÒRIA.

“Mai hauria imaginat una trajectòria tan llarga i tan bonica de principi a fi. És un dia per a estar content i per a donar les gràcies, encara que no és fàcil parlar aquí a la meitat de San Mamés amb tant de silenci”.

CELEBRACIÓ

“Només necessito que treguin la Gabarra. L’important és que l’aficionat de l’Athletic pugui gaudir d’aquesta final. Jo també com un aficionat més”

LLUNY DELS COMPANYS

“El més dur no serà no jugar aquests 11 partits ni aquesta tan estimada i buscada final de Copa. El més dur serà no tornar a estar amb aquesta quadrilla. Us tiraré molt de menys. Gràcies a tots per aquest viatge meravellós i inoblidable”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)