1a divisió

Ocampos, Banega, De Jong i Vázquez demanen perdó

1a divisió. Els quatre jugadors del Sevilla van mantenir una reunió amb més de deu persones i s’exposen a una sanció exemplar

Ever Banega, Franco Vázquez, Luuk De Jong i Lucas Ocampos, els quatre jugador que es van saltar les normes de control de la quarantena, han demanat disculpes públicament. Tots quatre han publicat un missatge a les xarxes socials que ha estat difós també des dels comptes del Sevilla FC. Banega ha dit que: “Va ser una reunió familiar i de companys però, inconscientment, no vam estar encertats.” Franco Vázquez, que: “Hem fallat a tothom: companys, tècnics, club i a LaLiga, però hem après.” Luuk De Jong s’ha expressat en termes similars: “No tornarà a repetir-se. Només volem que torni la competició.” I Ocampos no ha estat gaire més original: “Els garantim que hem après i que no es tornaran a produir accions com aquesta.”

En la Fase 1, on es troba Sevilla, no es permeten reunions de més de 10 persones, ni tampoc saltar-se les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries. La publicació a Instagram de la dona de Banega i la ’storie’ del propi futbolista, posteriorment esborrades, mostraven els quatre jugadors del Sevilla FC en una reunió de més de deu persones i sense respectar la distància de seguretat, no portant mascaretes ni guants.

Els jugadors del Sevilla s’exposen, doncs, a una sanció exemplar després de saltar-se el protocol de tornada a la competició dissenyat per LaLiga, el Ministeri de Sanitat i la federació espanyola de futbol (RFEF). Els fets vulneren els rigorosos protocols seguits per tots els clubs de la lliga, en l’intent de reprendre la competició iššš aturar la catàstrofe econòmica que suposaria no fer-ho. Per això, s’espera una càstig des de Laliga contra el Sevilla, i del propi club andalús contra els infractors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)