1a divisió

LaLiga acusa de “falta de responsabilitat” Ocampos, De Jong, Banega i Vázquez

1a divisió. Comunicat de l’organisme que presideix Tebas després que els quatre jugadors del Sevilla se saltin la quarantena

Després que quatre futbolistes del Sevilla -Lucas Ocampos, Luuk De Jong, Ever Banega i Franco Vázquez- s’hagin saltat el protocol del coronavirus amb una reunió de més de deu persones sense respectar les normes de seguretat sanitària, Laliga ha emès un comunicat en el qual ha recordat la importància de respectar les normes. “En les últimes hores hem detectat que alguns jugadors (...) han incomplert les normes sanitàries, reflectint aquest incompliment a les xarxes socials i denotant una clara relaxació”, es pot llegir en la nota. “Qualsevol símptoma de relaxació és una falta de respecte cap a Laliga i la resta dels clubs, jugadors i tècnics. A les nombroses reunions per a la coordinació d’aquest protocol, així com en les juntes de divisió i comissions delegades, s’ha insistit en la importància d’advertir especialment als futbolistes de la importància de mantenir la tensió fins que l’àrbitre xiuli el final de l’últim partit. Determinats comportaments com els demostrats per alguns jugadors, sense perjudici de les responsabilitats disciplinàries internes i externes corresponents, mostren falta de responsabilitat davant la important tasca que estem duent a terme”, es pot llegir en la nota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)