Internacional

El Bayern posa la directa

Bundesliga. El conjunt muniquès s’imposa a Dortmund gràcies a un bon gol de Joshua Kimmich i ja encapçala el campionat amb 7 punts d’avantatge

7 punts d’avantatge amb 18 per disputar-se, una bretxa que, tractant-se d’un tirà consolidat com és el Bayern de Munic, fa difícil que s’escapi la vuitena Bundesliga consecutiva per al conjunt bavarès, que ha demostrat a Dortmund que ara mateix és un equip en majúscules, que sap jugar quan cal, que no li costa ser solidari que té l’esquena ampla per gestionar tots els moments del partit.

Recolzant-se en un gran Joshua Kimmich, aglutinador de les virtuts de l’equip de Hansi Flick, el conjunt muniquès ha sabut sufocar un bon inici de partit del Dortmund, s’ha anat afermant en el partit i abans del descans ha trobat en Kimmich l’argument perfecte per avançar-se en el marcador. Després d’una recuperació seva, el menut migcampista del Bayern ha enganyat Roman Burki amb una rematada picada des de la frontal de l’àrea que l’internacional suís ha llegit tard i no ha sabut rebutjar a córner.

Amb el vent a favor, el Bayern ha sabut gestionar l tarda més enllà d’alguna fuetada puntual, com un xut de Dahoud que ha hagut de repel·lir Neuer o una acció en què els muniquesos han rebut la complicitat arbitral després de què Boateng rebutgés amb el colze la rematada d’un Haaland força apagat i que ha marxat lesionat en un final de partit en què el Dortmund no ha pogut canviar el destí de la tarda i qui sap si de tota la Bundesliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)